اسرائیل که در واکسیناسیون COVID-19 در جهان پیشرو است ، بیش از 2 میلیون شهروند خود را واکسینه کرده است . در حال افزایش تزریق واکسن COVID-19 به 250،000 در روز است .به این معنی که بیشتر اسرائیلی های بالای 16 سال در آستانه رسیدن دو دوز در پایان ماه فوریه هستند.
اسرائیل در واکسیناسیون COVID-19 در جهان پیشرو است
دولت به دلیل محروم کردن میلیونها فلسطینی در واکسیناسیون COVID-19 با انتقادات فزاینده ای روبرو است.
حدود 75٪ از شهروندان بالای 60 سال تاکنون تلقیح شده اند . از جمله شهروندان فلسطینی (یا “اسرائیلی عرب”) اسرائیلی و بیت المقدس شرقی را اشغال کرده. و اسرائیلی هایی که در شهرک های غیرقانونی کرانه باختری زندگی می کنند.
با این حال ، بیش از 4.5 میلیون فلسطینی در زیر کنترل نظامی مستقیم یا غیرمستقیم اسرائیل در کرانه باختری و غزه زندگی نمی کنند. جرارد راکنشلاوب ، رئیس دفتر سازمان بهداشت جهانی در سرزمین اشغالی فلسطین در 13 ژانویه به تایم گفت که “دسترسی نابرابر به واکسن های اساسی به سختی در این زمینه خاص قابل مشاهده است.”
تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه ای که در 10 ژانویه منتشر کرد . اسرائیل “وظیفه” واکسیناسیون COVID-19 فلسطینیان را دارد. انجام این کار به معنای “تبعیض نژادی علیه مردم فلسطین و نفی حق آنها برای مراقبت های بهداشتی است.”
در بیانیه 14 ژانویه ، نهاد حقوق بشر سازمان ملل همچنین از اسرائیل خواست. تا دسترسی سریع و عادلانه به واکسن COVID-19 را برای ملت فلسطین ، مطابق با مسئولیت های خود به عنوان یک قدرت اشغالگر تحت کنوانسیون ژنو ، تضمین کند.
واکسیناسیون موفقیت آمیز اسرائیل را می توان به دلیل ترکیبی از اندازه کوچک ، سیستم مراقبت های بهداشتی عمومی قوی و خرید واکسن های اولیه دانست. اما منتقدان همچنین به این واقعیت اشاره دارند .که نخست وزیر بنیامین نتانیاهو – که به دلیل سه مورد اتهام کیفری و چندین ماه اعتراض به دلیل مدیریت اقتصادی خود در دادگاه کیفری قرار دارد. نیاز مبرم به پیروزی سیاسی پیش از انتخابات بی سابقه چهارم در دو انتخابات دارد. سالهایی که قرار است در ماه مارس برگزار شود.
در اینجا باید بدانید که در مورد برنامه واکسیناسیون اسرائیل و اینکه اگر فلسطینی ها نیز تلقیح نشوند .اعتبار و اثر آن چگونه قابل لغو است: